Over ons

Per 1 januari 2011 heb ik (Danielle) de kapsalon in zorgcentrum Soenda in Vlaardingen overgenomen. De naam van de kapsalon is toen veranderd in Hairstyling De Hoofdzaak. De kapsalon was al ruime tijd daarvoor bekent als Billiton Hairstyling gevestigd in het oude Billitonflat te Vlaardingen. In 1995 is de kapsalon verhuisd naar zorgcentrum Soenda in Vlaardingen waar wij tot nu toe nog steeds gevestigd zijn. Yvonne werkt er al ruim 30 jaar en Danielle is sinds 1997 werkzaam in de kapsalon. Vanaf januari 2013 is Angelique bij ons komen werken.

In juli 2017 hebben wij er een vestiging bijgekregen in verpleeghuis De Plantage in Brielle. Vanaf december 2020 zijn wij ook gevestigd in verpleeghuis De Grootenhoek te Hellevoetsluis. In deze vestiging kappen wij alleen bewoners.

Veel van onze klanten wonen in verzorging en verpleeghuizen waardoor wij gespecialiseerd zijn in de haarverzorging van oudere en hulpbehoevende mensen. Maar ook klanten die niet in zorginstellingen wonen zijn bij ons van harte welkom.

Naast de goede en vakkundige haarverzorging bieden wij ook een gezellig praatje en een lekker kopje koffie. Onze kapsalons zijn daardoor dan ook een gezellige ontmoetingsplek waar goede haarverzorging en gezelligheid  samen gaan.

Al hebben wij ons gericht op kapsalons in verzorging en verpleeghuizen kijken wij juist in deze tijd vooruit. Wie weet is er in de toekomst nog wel een uitbreiding van vestigingen in de zorg of op andere locaties  buiten de verzorging en verpleeghuizen.

Wij hopen u snel te verwelkomen in 1 van onze kapsalons

Danielle ,Yvonne ,Angelique

Neem contact op
Over ons